Cand jumatatea ta pleaca de acasa in teambuilding, se intampla si lururi bune (pe langa un party monstruos, daca tot esti home alone. Asa o fi, n-o fi asa? :D). Se intampla ca jumatatea ta descopera intr-un restaurant o salata buna-buna, apoi vine acasa si-ti spune si tie, si te bate la cap, si pofta devine de nestavilit, incat decizi sa te aventurezi si tu, desi initial combinatia ti se pare dubioasa si esti cam sceptica.

Apoi se instaleaza dependenta. 🙂

Cu doar doua ingrediente in plus, banala si omniprezenta salata de varza se transforma in cu totul altceva. O salata care poate fi mancata singura, cu bagheta usor rumenita la cuptor, sau ca salata acompaniament la o friptura. So, varza alba taiata cat mai fin, coaja rasa de portocala, nuci tocate grosier, sare de mare, ulei de masline si zeama de lamaie (m-am gandit eu ca va potenta gustul cojii de portocala mai bine decat otetul).

Asta-i tot. Si chiar oricine poate incerca asa ceva acasa 🙂