Pana voi fi in stare sa scriu si altceva in afara de textele pentru job (unde debordez de fericire in acest moment :D), va dau un preview al mesei de Craciun (actually, aperitive si desert) si promit sa revin cu detalii acolo unde e cazul (rillettes, croquembouche si pate cu ceapa si mere caramelizate).

salata de boeuf,

platouasul traditional

platouasul tradtional: pastrama de casa si slanina afumata

slanina si mustar cu nuci, cu paine de secara facuta in casa

Telemea de Sibiu, framantata cu smantana, rosii pasate si ceapa verde, pe foi de andive

pate de ficatei de pasare, cu ceapa si mere caramelizate

les rillettes: un fel de pate/pastă din carne de porc, se mănâncă cu paine prajită

croquembouche: un desert facut de obicei la nunti si botezuri, insa forma de bradut il recomandă călduros pentru Crăciun, m-am gândit eu

Craciun Fericit!