Pana o sa gasesc burrata in Romania (daca stie cineva ca exista in vreun magazin de la noi, nu va sfiiti sa-mi spuneti), ma multumesc cu mozzarella de bivolita de la sibieni.

Desi e o branza grasa, mozzarella e cam fada daca o mananci simpla. Iar eu exact asta nu voiam. Insa pe principiul keep it simple, m-am oprit la bruschete. La o varianta mai “vesela”: cu mozzarella, ierburi uscate – oregano si busuioc, sare marina grunjoasa si ulei de masline extravirgin.

Dupa 3 minute in cuptor, la grill, aratau asa. Si pentru ca mozzarella si rosiile sunt ca doi bobi intr-o pastaie :), nu puteam fi o piedica in calea fericirii lor. Rosioarele cherry-prunisoara (e prima data cand am luat, din Mega) au fost chiar gustoase, cu-atat mai mult in combinatia cu andiva si reductie dulce-acrisoara de balsamic si prune.

Incercati asa ceva acasa!