bruschete-susYou know me, I’m a fool for mediterranean cuisine. Sau sa spun: you know me, I’m a fool, period. 😀

Da, sunt innebunita dupa tot ce-nseamna mare si soare, prin urmare legume, ierburi, ulei de masline, peste. Si cum am gasit niste rosii cherry absolut exceptionale – atat de bune incat azi am plecat mai devreme de la serviciu numai ca sa trec prin piata si sa mai cumpar – am facut niste bruschete. Alea plictisitor de clasice, ar spune unii, cu rosii, ulei de masline, usturoi (verde) si busuioc. Cea mai buna combinatie pentru bruschete, as zice eu.

rosii-cherry

Domnu’ Dinu a facut partea lui, adica a cumparat bagheta, iar eu am bagat-o in toaster. Intre timp am tocat rosiile destul de grosier, pentru ca voiam sa le simt cand musc, am tocat si niste usturoi verde si le-am amestecat pe toate cu sare si piper. Am picurat ulei de masline peste painea prajita, am pus rosiile cu usturoiul si am ornate cu busuioc tocat. Busuioc productie proprie, din jardiniera.

busuioc-1

Am inceput bine seara. Sa vedem cum o voi termina 😀

Incercati asa ceva acasa!

bruschete-jos