I think even Jamie would have liked it, if he would have had the chance to taste it 🙂

Iarasi m-a apucat frenezia, asa ca aseara m-am pus pe gatit. In doua ore si jumatate mancam, desi nu e tocmai o reteta usoara 🙂

Aluatul ar putea fi considerat o “blasfemie” culinara, pentru ca am facut un “mix” intre aluatul frantuzesc si cel de pizza, insa a iesit atat de fraged, crispy si rumen incat nici n-a mai contat ca n-am respectat regulile. Mai ales ca asa se nasc marile “creatii”  🙂

Cantitatile, ca mai mereu la mine, sunt “ochiometrice”.

Cred ca am pus cam 350-400 de grame de faina, un praf de sare, 100 de ml de apa (in care am dizolvat jumatate de pliculet de drojdie uscata), 4-5 linguri de ulei de masline si cam 40 de grame de unt moale. Am amestecat foarte bine compozitia (adica mixerul cu paletele lui speciale pentru aluat:) ) si am lasat-o sa creasca… hmmm, around 40 minutes.

Apoi am intins o foaie, am pus-o in tava, dupa care a urmat “festinul” 🙂

Doi piepti de pui dezosati, fierti, mixati marunt in blender, amestecati apoi cu 150 de grame de smantana, doua oua batute, sare si piper alb. Am pus jumate din treaba asta peste foaie, in tava, apoi un strat de spanac putin calit, apoi un strat de branza feta si cheddar (but I think any melting cheese will do), apoi restul de pui, apoi cealalta foaie de aluat.

Si pentru ca eram la maximumul capacitatii mele creatoare :D, m-am apucat sa impletesc niste chestii… to decorate my chicken pie. Asta in timp ce cantam/tipam prin bucatarie: I’m baking a piiiieee, I’m baking a piiie! 🙂

Am uns placinta mea cu ou batut, apoi am lasat-o la cuptor cam o ora, la foc mic-mic.

That’s the result  🙂