Totul a pornit de la niste capsune bine coapte si parfumate care mi-au facut rau cu ochiul. Si de ce doar desert? Asa ca de la taraba am trecut strada si-am ajuns la mall. Sau la hypermarket 🙂

Aveam de mai multa vreme in cap niste combinatii de dulceag/acrisor/sarat care includeau capsunele. Astazi am facut-o pe cea cu branza si capsune, dar pe viitor prevad o salata de baby spinach cu capsune, ulei de masline si otet de zmeura.

Dupa vreo cateva combinatii care urmeaza mai jos, cina a fost gata. 15 minute pe ceas.

Am cumparat branza de capra de la President pe care am amestecat-o cu crema light (0,2 % grasime) de branza de vaci cu iaurt Ehrmann (una dintre cele mai non abuzate de E-uri si aditivi fata de “bombe” ca Philadelphia, Exquisa and so on).

Am taiat capsunele feliute, am adaugat niste ulei de masline extravergine cretan (din noua rezerva :D), cateva boabe de piper roz zdrobite, sare si asta a fost tot. Am uns o painica de secara cu crema de branza, am taiat cateva felii de castraveti si-am plusat cu o salata de valeriana.Frugal si incredibil de gusos.

Ca alternativa (sau completare :D) am facut si un carpaccio de sfecla rosie (ulei de masline, fleur de sel Guerande si otet de zmeura, dar puteti folosi si niscai ierburi precum oregano, cimbru, cimbrisor) cu un ou ochi fiert in apa.

Drooling? Hope so:P

Incercati asa ceva acasa!