Nu e chiar de la boulangerie, dar e cu siguranta o varianta mult mai gustoasa a pseudocroissantelor din diverse magazine. Plus ca e si proaspat, direct din cuptor. Nu mai zic de simplu.

Si pentru ca o tanti dintr-o reclama la un iaurt controversat acu’ vreo cativa ani  intreaba cam cat timp iti ia sa pregatesti micul dejun, m-am gandit ca n-ar trebui (macar dimineata :D) sa ma strofoc prin bucatarie si am cumparat foietajul.

Bine, recunosc, nu-mi place sa fac foietajul (aluat frantuzesc) si probabil as exersa ceva ca sa-mi iasa exact cum ar trebui. 😛 Prin urmare, contributia mea a fost minima: am taiat aluatul in patratele, l-am mai uns cu niste unt, am format cornurile si le-am bagat la cuptor.

Dupa 20 de minute erau gata. Pe unele le-am lasat simple, pe altele le-am uns cu putina miere de coriandru (da, exista, iar in Piata Matache e un nene care vinde asa ceva).

That’s all, folks! Sunt extraordinare cu o cafea neagra, fierbinte. Incercati asa ceva acasa!.