quiche-sus.jpgDespre quiche v-am mai povestit. Mult si bine :). Intre timp eu am devenit cvasidependenta si am testat diverse variante, pe mine si pe altii. A, da, si blogosfera s-a umplut de quiche-uri. 😀

Si cum stiti ca eu nu arunc (aproape) nimic, am improvizat un quiche din niste resturi gasite prin frigider. Cu aluatul, adica pate brisee, v-am innebunit destul, probabil ca il stiti pe de rost. Eu nu :D. Dar il am aici. Baza de smantana si ou, obligatorie la orice quiche, o gasiti aici. Si-acum, combinatia care i-a facut pe unii sa spuna nu vor uita niciodata, citez, “acest pişu” :). Spanac proaspat, sotat in putin unt, cat sa se inmoaie, boabe de porumb dulce, branza cu mucegai Regina Blue (intra si ea in seria adictiilor mele recente) si rosii (optional).

quiche-jos.jpg

quiche-felie.jpg

Si mai ca eram gata sa cred ca e combinatia ideala, daca nu mi s-ar fi spus ca alta e varianta perfecta. Adica cea cu mult praz calit usor in ulei de masline, ton din conserva, rosii si Regina Blue.

quiche-ton-jos.jpg

Ideea e ca eu am umplut multe farfurii, iar concluzia a iesit, silentioasa, din tavile goale. Si-acum, ca mi-am facut pofta din nou, nu trebuie sa mai cumpar decat niste Regina Blue, ca spanac si porumb avem plenty.

felie-ton.jpg

Incercati asa ceva acasa!