curcan1
Nimic spectaculos nici de data asta. Mancare de toamna tarzie, cand dimineţile au zvâc rece si insorit, iar serile moleseala aromata. Comfort food, mancare de la mama sau de la tine de-acasa si nu tre’ sa fii deloc vreun geniu ca-ti iasa. Ba chiar poti s-o lasi si pe mama linista vreo cateva zile 🙂
Friptura de curcan, rumenita si suculenta, cu cartofi cu rozmarin la cuptor. Pulpe sau aripi – eu si pieptul ne impacam rareori 🙂 (but never mind me), condimentate cu sare grunjoasa de mare si aromate unic cu cimbru, coapte leeeent si suculent la cuptor, cu cativa catei de usturoi in coaja.
Aroma duala – rozmarin proaspat si ulei de masline extravirgin – pentru cartofii taiati in sferturi, auriti si ei in cuptor.
curcan1
Arome de toamna tarzie cu miros de frig.
Incercati asa ceva acasa!