Serialul “fast food” continua cu o minunata salata sanatoasa si un home-made hot dog cu wurst alb. Din salata nu putea lipsi preferata mea (si chinul lui Sorin :D), pe nume ruccola, ca ingredient principal.

Deocamdata nu stiu daca “Flavour Bible” o permite, insa gusturile si imaginatia mea au decis urmatoarea combinatie: ruccola, ardei gras verde, sfecla rosie, feta de capra tinuta un pic in ulei de masline extravirgin si presarata cu oregano uscat. Am “legat” totul cu vinegrata clasica: sare de mare, piper, ulei de masline extravirgin si otet din cidru.

Am luat doua felii de paine taraneasca, le-am stropit cu ulei de masline si le-am lasat un pic la cuptor sa se rumeneasca. Iar SS (adica Sir Sorin) a capatat un wurst alb la gratar, cu mustar, intr-o painica de secara (sau cel putin asa scria pe eticheta :D).

Incercati asa ceva acasa! Sau macar o parte :).