Stiati ca Chef Cezar de la Euforia TV nu e nici pe departe tipul sobru pe care-l vedeti la televizor, ci face tot platoul sa rada cu bancurile si povestile lui? Asta in timp ce gateste simultan doua feluri de mancare si un desert.

Stiati ca Don Mariano, de la aceeasi Euforia TV, chiar vine cu “temele” facute de acasa, cu muuulte notite scrise de mana, ca sa va ofere informatii exacte despre toti pestii aia pe care-i gateste in emisiune? 🙂 Speaking of fish, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodata sa fac o shaorma de peste cu spanac, dar e minunata. Ca si mousse-ul de cartofi dulci cu crema de branza facut de Cezar. Lucruri pe care am sa le testez in bucataria mea cat de curand.

Ma bucur ca i-am cunoscut personal, altfel decat sunt la TV. Cezar e unul dintre chefii din noua generatie care nu se teme sa improvizeze, sa fie altfel, sa iasa din tipar si sa reinventeze clasicul. Iar in opinia mea, principala calitate a unui chef e curajul. La Don Mariano m-a surprins dragostea pentru mancare. Da, chiar are o relatie de iubire cu mancarea :).  Asta cand nu iti da vreun citat din Nicolae Iorga :).

Aici puteti citi mai multe despre cum sunt “euforicii” in culise.