bruscheta avocadoCum am promis, secondo tempo 🙂

Un sandvis mediteranean pe care, in mod paradoxal, nu l-am gasit intr-o carte de bucate, ci intr-un roman scris de o autoare spaniola. M-a fascinat prin simplitate, insa aici e toata subtilitatea, in simplitate.

Orice fel de paine, desi eu prefer painea neagra.

Ceapa taiata rondele, rosii taiate felii. Ceapa se pune pe felia de paine, se asezoneaza cu sare, piper si ulei de masline.

sandvis1

sandvis

Se adauga rosiile, se asezoneaza si ele, apoi cealalta felie de paine.

Merita incercat.

Bruschetele… come in many forms 🙂 Eu am facut unele cu un avocado copt si cremos, pe care il uitasem in frigider.

So, o felie de paine, doua feliute de avocado, una de rosie, una de cascaval. Sare, piper, olive oil, tava, cuptor 🙂

Dupa maximum cinci minute sunt gata.