Pentru ca Dan se plangea ca e „condamnat“ in urmatorii 30 de ani :),  m-am gandit sa vorbesc un pic despre ce gatesc eu atunci cand don Dinu tine o dieta.

Nu e nimic drastic (nici nu cred ca se poate numi regim), ci mai degraba e vorba de bun-simt: feluri usoare, salate, gratar, portii mai mici, combinatii mai putine. Daca plusezi cu doua ture de alergat si o piscina pe saptamana (e greu pana te pornesti), atunci iti permiti fara probleme sa scapi la o prajitura cu crema de lamâie si bezea (in curand), in weekend. 🙂

So, pastrav si ciuperci la gratar, stropite cu putin! ulei extravergine, cu lamaie si cu bobite de piper roz si salata de varza rosie: juicy, savuros, usor, satios, putine calorii. Pentru ciupercile la gratar am un pont. Daca le marinati inainte de a le pune pe gratar in suc de grapefruit rosu (5 minute), iar dupa ce le luati de pe gratar le stropiti cu ulei de masline si le condimentati cu piper roz, apoi acoperiti vasul inca un pic pentru ca aromele sa se „aseze”, nu mai aveti nevoie de altceva la masa respectiva :).

Incercati asa ceva acasa!