>Despre salata asta cred ca s-au scris milioane de posturi si pentru ca Google s-a facut de 13 ani si a inceput sa-l ajute mai mult bibilica, ask him about the origin of love. Pardon, despre salata. Dar puteti sa aflati si despre Origin of Love, super cantec 🙂

Noi mancam salata Caesar relativ des si chiar daca trebuie sa-mi iau vreo trei casolete la mine (una cu salata in sine, una cu sos si una cu crutoane), fac sacrificiul asta, pentru ca mi se pare pranzul ideal.

Bineinteles, daca o sa va obositi sa comentati, o sa-mi iau niste injuraturi pentru ca nu respect originalul. But who does? And who cares?

Eu am pus salata Iceberg, pentru ca e crocanta si-mi place mai mult ca salata verde romaneasca (pardon, turceasca). Am pus si cateva frunze de ruccola, pentru ca aveam si pentru ca-mi place si aia. Piept de pui la gratar, caci o zi fara carne e o zi traita degeaba. Dressingul e facut din: mustar, parmezan proaspat ras, ulei de masline, sare, piper negru proaspat macinat, smantana lichida, un catel mic de usturoi bine zdrobit. Si, bineinteles, niste crutoane din bagheta de secara.

Si tot pentru ca pot si pentru ca-mi plac, am pus alaturi niste ridichi proaspete si crocante.

salata-jos-2

Incercati si voi asa ceva acasa!