In ciuda zapezii de-afara. Inmoaie turturii si inima, dar intr-un final face bine si nu doar pentru barbati :D. Poate suna complicat, dar se face cat ai zice supa.

Cantitatile difera in functie de cat de frig va este. Dar e de-ajuns sa aruncati intr-o oala cu ulei de masline doua teline medii (din piata, va sfatuiesc, nu imensitati de 2 kile de la supermarket) taiate cuburi, un cartof mic si o jumatate de mar curatat de coaja. Stiti doar ca telina+mar=love, asa ca de ce n-ar merge si in supa? Am testat eu, merge! Le lasati cat sa prinda o crusta aurie, puneti un litru de apa, sare de mare si le fierbeti cat sa se umple bucataria de arome.

Mixati in blender, puneti putina smantana lichida si picurati in farfurie inca putin extravergine.

Pentru crutoane, tocati marunt cateva frunze/ace de rozmarin, le lasati vreo jumatate de ora in niste ulei de masline, sa infuzeze, apoi stropiti painea si o bagati la cuptor cateva minute, pana se rumeneste.

Mai e frig?

Incercati asa ceva acasa!