Chiar daca un studiu spune că Facebook si Twitter au omorat blogurile, io ma incapatanez sa raman „traditionala” si mai postez ceva pe Farfuridi. Si pentru că tot se apropie traditionala mare imbuibare (recunosc cu mana pe freza mea cea noua de punk’s not dead ca nu voi rata nimic :D) m-am gandit să prefigurez „evenimentele” tot cu ceva traditional. In Japonia. 😀 Asa ca tempura de creveti a fost. Secretul unei tempura perfecte e aici , asa ca nu va mai plictisesc decat cu niste poze.

Si cu vreo trei detalii. First, crevetii au fost cruzi, nu din aia semipreparati, roz-portocalii. Second, le-am violat intimitatea cu o scobitoare infipta longitudinal, ca sa nu se chirceasca la prajit. Faceti un mic efort sa-i mancati din jurul scobitorii :D, dar merita pentru aspectul estetic. Third, i-am mancat stropiti cu lamaie si cu un sos dulce-acrisor de ardei iute (are bucatele si seminte de ardei prin el), luat de la Mega, de la rafturile cu produse „exotice”. Merg si cu maioneză acrisoara.

Incercati asa ceva acasa!