Ieri am facut cea mai importanta (cred) si cea mai sanatoasa achizitie culinara din acest an. Bine, de fapt am facut-o la jumatatea lui decembrie, insa prin “bunavointa” postei romane am primit pachetul cu o intarziere de doua saptamani.

Este vorba de ulei de masline, de fapt de o cutie de 5 litri de ulei de masline, facut in Creta. E un ulei de masline nefiltrat, bio, un gust cu totul si cu totul deosebit de ceea ce exista in magazine in Romania, o alta consistenta, pentru ca are si pulpa de masline. Este presat la rece si e bio. Once u taste it, your life will never be the same 🙂 .

L-am descoperit  aici si subscriu intrutotul la descrierea domnului Boerean. Undeva, la comentarii, gasiti si contactele doamnei din Germania de la care puteti comanda. Cu tot cu transport costa 56 de euro (35 de euro uleiul, 21 de euro transportul).

Trust me: merita si banii, si asteptarea!

L-am testat intr-o salata cu ciuperci, salata verde, castraveti si seminte de pin, insa reteta maine