Adica un gratar la Bragadiru, muuuult Heineken (Roxana stie :D) si alte bunatati. Am scapat de manele, ca si celorlati vecini le era mult prea foame si erau prea preocupati cu gratarele lor.

Foamea care ne-a bantuit pe toti n-a prea lasat loc de fotografiat si doar faptul ca eu eram tintuita in bucatarie de un moelleux au chocolat face ca pe gratar inca se mai aflau antricoatele de vitel, doar stiti cat imi place carnea (aproape) cruda :).

So, pulpite, antricoate de vitel, piept de pui, mici, dovlecei si cherry, toate au mers la gratar. Cartofii, salata si sosul de cherry cu usturoi verde, oregano si ulei de masline au avut o viata mult prea scurta pentru a fi imortalizate. La fel si moelleux-ul au chocolat, care-a mai avut totusi o sansa, tinand cont de faptul ca Sorin si-a impartit felia cu mine, asa ca am poza ramasitele “macelului”.

La final, unii dintre noi aratau asa. 😀

Sa va spun incercati asa ceva acasa? 😀 Definetly!