polonezi-susDesi strig moarte E-urilor mai ceva ca Antonescu catre o minoritate :D, uneori se-ntampla sa calc stramb. Da’, asa, cam de-o “entorsa” babana. Cum a fost in seara asta, cand am cumparat polonezii aia la care visez de cateva zile. Cam acumeun an, mi-am jurat ca nu voi mai manca niciodata crenvursti, dar juramantul ala era asa departe cand am trecut pe langa vitrina cu mezeluri, de unde colorantii si monoglutamatul urlau ca balaurul cu sapte capete: Cumpara-ma! Mananca-ma! (Bea-ma! striga berea din frigider, da’ acasa:D).

Ceea ce urmeaza nu e nici macar o tentativa de reteta si e departe de a fi vreo sugestie pentru voi. Doar stiti vorba aia: sa nu faci ce face popa, sa faci ce zice popa. E e pohta ce-am pohtit, mancare de salahor care impacheteaza o casa pe care o muta in noua casa. Caci asta fac in ultimele zile, iar de gatit nu poate fi vorba.

So, pe langa polonezii rumeniti in tigaie (nu fierti), am mai bagat niscai grasimi din niste cartofiori noi prajiti, iar totul a stat sub “teroarea” mustarului si-a mujdeiului (care nu e in poza). Si daca va spun c-am pus alaturi si niste branza de la sibieni, chiar nu puteti contesta c-am mancat sanatos. 🙂

polonezi-jos