Eu m-as putea numi fara probleme „ciocolatista” de ziua intaia, a doua, a treia… a saptea. Dupa asta ar urma frisca, iar la distanta destul de mare vin dulciurile cu fructe.
Insa de cateva ori pe vara TREBUIE sa fac niste variatiuni pe celebra tema prajitura cu visine. In vara asta a fost prajitura cu visine, cu caise, iar ulttima creatie a casei Farfuridi e pandispanul cu prune si piersici.
Dupa reteta asta
Eu ma opresc aici 🙂
Mamaaaa! Arata bestial! Mie imi plac la nebunie prajiturile, tartele, cu prune. In Ro nu ma dadeam in vant dupa, dar am “redescoperit” prunele aici. Abia astept sa fac niste galusti cu prune. Yam,yam!
mie in continuare nu-mi plac prunele. doar ca se mai “imblanzesc” un pic in tarta asta, nu mai sunt acre ci devin aromate in combinatie cu blatul 🙂