Ca sa nu mai risc sa am din nou comentarii cu tenta de sechele-din-copilarie-de-la-abuzatorii-culinari-de-copii :D, am sa postez o reteta aproape necunoscuta in Romania: pui cu mascarpone si roshii cherry.
And for all my fans outhere, comentati-ma, comentati-ma, comentati-ma 🙂 .
Doi piepti de pui cu piele si os se spala si se usuca bine. Pe sub piele le bagati niste mascarpone, ii condimentati cu sare de mare si piper, apoi ii tavaliti printr-un amestec de pesmet si seminte de pin macinate bine in blender. Puteti sa amestecati si branza mascarpone cu seminte de pin macinate si sa ungeti puiul cu acest amestec.
Cum e o reteta italiana, bineinteles ca cei doi piepti se pun intr-o tava unsa cu ulei de masline extravirgin, apoi se baga la cuptor 30 de minute.
In the meantime, faceti un sos din smantana amestecata cu parmezan ras, sare si piper alb, pe care il turnati peste pui, moment in care puneti in tava si cateva rosii cherry intregi. Il lasati sa se rumeneasca si asta e tot.
Sosul e delicios si va lasa mai multe optiuni pentru garnitura. Dar eu cred ca niste tagliatele fierte si amestecate cu putin unt sau pur si simplu niste paine taraneasca, bine rumenita, cu coaja groasa, reprezinta alegerea ideala. 🙂
Incercati asa ceva acasa!
Suna bine rau de tot! Ma tem insa ca mascarpone + sos de smantana+ parmezan da o combinatie “prea bogata” pentru stomac, tesut adipos, ficat, etc…:):):):); dar o sa incerc sa fac asta week-endul viitor. Pana una alta o pun de un spanac…
Sa ai o saptamana “delicioasa”!:):)
o viata avem :))) glumesc. daca am manca asa tot timpul, n-am mai avea-o. insa uneori ne mai permitem cate-o extravagantza :). mai ales ca asta e buuuuunnaaaaa!
Suna bine rau de tot! Ma tem insa ca mascarpone + sos de smantana+ parmezan da o combinatie “prea bogata” pentru stomac, tesut adipos, ficat, etc…:):):):); dar o sa incerc sa fac asta week-endul viitor. Pana una alta o pun de un spanac…
Sa ai o saptamana “delicioasa”!:):)
o viata avem :))) glumesc. daca am manca asa tot timpul, n-am mai avea-o. insa uneori ne mai permitem cate-o extravagantza :). mai ales ca asta e buuuuunnaaaaa!
Minunat! Finally something I can sink my teeth into!!!
Sa inteleg ca mie mi-ai dedicat aceasta insemnare? 😀
inceputul, rux, doar inceputul 😛
Minunat! Finally something I can sink my teeth into!!!
Sa inteleg ca mie mi-ai dedicat aceasta insemnare? 😀
inceputul, rux, doar inceputul 😛
Si cine ti-a dat ideea? 😛
bucatarul de la elements :)) 😛 de fapt, el a fost dragut si mi-a dat chiar reteta, nu doar ideea. )
Si cine ti-a dat ideea? 😛
bucatarul de la elements :)) 😛 de fapt, el a fost dragut si mi-a dat chiar reteta, nu doar ideea. )
Weekendul viitor nu lucrezi… nici eu. M’as autoinvita, da’ am certitudinea ca faci pui d’asta?!
pitzi e lacoma. vrea si musaca, si pui. ar face bine sa se hotarasca, altfel s-ar putea sa nu primeasca nimic 😀
Weekendul viitor nu lucrezi… nici eu. M’as autoinvita, da’ am certitudinea ca faci pui d’asta?!
pitzi e lacoma. vrea si musaca, si pui. ar face bine sa se hotarasca, altfel s-ar putea sa nu primeasca nimic 😀
just cooking it! sper sa iasa bine! imi place retzeta! bafta in continuare la retzte si la tot ce faci!
multumesc frumos. daca-ti place site-ul, stai pe-aproape ca vine Pastele si-o sa tot postez 😀 sa-mi spui cum ti-a iesit. spor!
just cooking it! sper sa iasa bine! imi place retzeta! bafta in continuare la retzte si la tot ce faci!
multumesc frumos. daca-ti place site-ul, stai pe-aproape ca vine Pastele si-o sa tot postez 😀 sa-mi spui cum ti-a iesit. spor!