Intr-o saptamana nebuna in care nu s-a mai pus problema gatitului (cu exceptia unei fripturi de iepure cu sos de mustar, coming soon :D), am descoperit un fel de mancare pentru care nu ai nevoie decat de un drum la supermarket.

Well, trei in cazul nostru, pentru ca n-am stiut c-o sa ne placa atat de mult incat o sa mancam trei seri la rand. 🙂

O punga de salata mixta – am ales una cu ruccola, iceberg, baby spanac si inca ceva, but I can’t remember what was it:) (oricum i-am mai pus niste ruccola) – si sfecla rosie e tot ceea ce aveti nevoie pentru salata.

Le amestecati si faceti un dressing din putina zeama de la sfecla, otet – eu am pus otet de zmeura, smantana lichida, ulei de masline, sare de mare, piper. Culoarea e superba 🙂

Turnati dressingul peste salata si sfecla, amestecati si asta-i cina.

Noi am mancat salata cu prosciutto crudo, iar intr-una din seri am presarat si niste “aschii” de parmezan.