Dan mi-a reamintit de aceasta salata-aperitiv , buna de tot.
Am mancat ultima data ton cu fasole acum doi ani, la Villefranche si ma intreb cum de-am putut sa uit cat e de bun :).
Thanx for reminding me.
Bineinteles, pe langa ton in suc propriu, fasole alba fiarta, ulei de masline, ceapa, sare, piper si un stropusor de otet eu i-am pus si smantana 🙂
ah, smantana, u’re sicker than me, baby.
ah, smantana, u’re sicker than me, baby.
yeah, locul meu e la casa de nebuni(i). 🙂 O casa din turta dulce, inconjurata de un rau de frisca… 😀
P.S. te “vizitez” in fiecare zi si tot astept niste postari noi 😀
yeah, locul meu e la casa de nebuni(i). 🙂 O casa din turta dulce, inconjurata de un rau de frisca… 😀
P.S. te “vizitez” in fiecare zi si tot astept niste postari noi 😀
am fost in concediu, pe mare, doua saptamani, iar acuma ma lupt din greu cu depresia post concediu…
he he… o sa am si eu una mica in curand si una imensa prin septembrie. 🙂 io zic sa te pui pe gatit, it works for me.
PS pe ce mare? pe iaht? 🙂 poze, ceva?
pe marea ionica, pe yacht, la curs de skipper. detalii aici http://barcaholic.ro/blog/danm/scoala-rya-corfu-comp-crew-si-day-skipper
ieri am gatiti 6 feluri ca sa ies din depresie: fasole cu ton (fara smantana), fasole batuta, anghinare marinata, fasole verde szechuan, tarta cu ricotta si zuchini si carnati cu ardei. asta asa, ca sa-mi treaca nervii. nu mi-au trecut. mai incerc 😉
io tot astept sa postezi. macar una dintre chestii 😛