Asa cum v-am promis, revin cu una dintre retetele light. Dupa ce eu, Sanzi si Sori ne-am „dres“ cu o ciorba acra-acra de perisoare pe 1 ianuarie (pentru ceilalti care au promis ca vin si n-au facut-o: shame, shame, shame!), am decis ca e cazul sa nu ne mai gandim la porc pana la Craciunul viitor 😀
Si cum fara proteina animala (in special din carne) eu sunt un om mort :D, am decis ca cel mai light e pestele, chiar daca e somon :). Asa ca am facut un altfel de carpaccio, care a fost bun-bun-bun.
Am folosit somon fume, de data asta. Pe un „pat“ de ruccola am asezat feliile de somon, rosii taiate cubulete, usturoi taiat marunt si am asezonat totul cu sare de mare, piper, ulei de masline, lamaie. E foarte simplu si e minunat cu paine neagra.
Bon apetit!
Stii, cum mi’a comentat aia cu “stimata ziarista”… Un somon foarte interesant, pacat ca’i cu usturoi! Lui “Sinzi” nu i’ar fi placut! Da’ i’a placut tortu’, iar lu’ Sorin ciorba!
ma bucur. daca noi nu mai mancam (asa mult 😀 ), o sa gatim pentru prieteni, mai ales ca vor avea nevoie de un substitut pentru tigari:D. by the way, ai avut ceva timp liber azi 😀
Stii, cum mi’a comentat aia cu “stimata ziarista”… Un somon foarte interesant, pacat ca’i cu usturoi! Lui “Sinzi” nu i’ar fi placut! Da’ i’a placut tortu’, iar lu’ Sorin ciorba!
ma bucur. daca noi nu mai mancam (asa mult 😀 ), o sa gatim pentru prieteni, mai ales ca vor avea nevoie de un substitut pentru tigari:D. by the way, ai avut ceva timp liber azi 😀
Ma, tu trisezi! Ai si mai jos un carpaccio, ce mama naibilor? cate retete de carpaccio tre’ sa stie un om? rilli?!
primul carpaccio e cu somon crud, al doilea cu somon fumee. stii vorba aia, cate bordeie, atatea obiceie. exista multe feluri de carpaccio: de vita, de ton, de peste spada, chiar si de sfecla rosie. sa stii ca poti sa te “joci” si in bucatarie, nu doar in alte camere 😛 🙂
Ma, tu trisezi! Ai si mai jos un carpaccio, ce mama naibilor? cate retete de carpaccio tre’ sa stie un om? rilli?!
primul carpaccio e cu somon crud, al doilea cu somon fumee. stii vorba aia, cate bordeie, atatea obiceie. exista multe feluri de carpaccio: de vita, de ton, de peste spada, chiar si de sfecla rosie. sa stii ca poti sa te “joci” si in bucatarie, nu doar in alte camere 😛 🙂
am avut mult timp liber sa’mi dau seama de asta :))
am avut mult timp liber sa’mi dau seama de asta :))