White and proud! Va spune ceva? 🙂 Daca nu, va povestesc eu. Miercuri, Halloween party la Graffiti BBDO. Invitati: 100 (+). Mancam si noi ceva? Hummus, salata Caesar, fasole cu ciolan si muraturi, coliva cu portocala confiata si crema de ciocolata, cheesecake cu zmeura.

Pe toate le-ati vazut aici, pe Farfuridi.ro. Pe toate le-au devorat ei. Bere de la Ursus (preferata mea de vreun an, de dinainte sa ia Graffiti contul), Pepsi de la Pepsi si jur ca daca nu as fi baut bere as fi baut Pepsi. Si nu, nici macar nu sunt platita pentru asta, platesc eu ca sa le beau atunci cand am chef:)).

DSLR-ul meu Cannon, uitat in taxi in aceeasi seara. Not so proud now, ha? De luni trecem la Nikon. O dovada exista, totusi: poza asta. Oamenii din Brigada (stiu ei care) au fost ajutoarele mele minunate, fara de care n-as fi reusit. Multumesc Oana, Raluca, Vlad, Bogdan, Alex, Elena, Iulia, Adina, Mihaela, Corina si… toti ceilalti! Daca am facut-o pe asta, data viitoare mai adaugam un 0. Ce mi-e suta, ce mi-e mia!

Acum va las, m-a rugat tata sa-i fac o mancare de linte!

[singlepic id=638 w=620 h=440 float=center]